Progressiegericht coachen

Ik ga ervan uit dat in elke situatie progressie geboekt kan worden en dat mensen floreren wanneer ze vooruit komen met iets wat ze interessant en/of belangrijk vinden.

Vaak gaat dit als vanzelf maar er zijn situaties waarin je het prettig is als iemand je verder helpt door goede vragen te stellen.

Ik maak gebruik van een een gestructureerde aanpak voor coachingsgesprekken. Deze aanpak is ontwikkeld door het Centrum voor Progressiegericht Werken en steunt op inzichten uit de  wetenschappelijke psychologie en (gespreks)technieken die hun nut hebben bewezen in de praktijk. De principes en technieken helpen om bereikte en gewenste progressie zichtbaar te maken en om ideeën op te doen voor een volgende stap vooruit.

Wat mag je verwachten: 

Onze gesprekken moeten nuttig voor je zijn. Daarom zullen we in het eerste  gesprek in beeld brengen waar jij mee bezig bent en/of waar je last van hebt en wat je wilt veranderen. Op basis van dit gesprek besluiten we hoe we verder gaan. 

Jij hebt zelf ten alle tijden controle over het proces. Dat wil zeggen, jij weet zelf het beste of het nuttig is om nog een gesprek te hebben. Ieder gesprek kan in daarom principe het laatste gesprek zijn. Meestal zijn er niet meer dan vijf gesprekken nodig zijn om voldoende vooruitgang te boeken. 

Een gesprek duurt een uur tot maximaal anderhalf uur.

Waar:

Ik woon in Haarlem en ben regelmatig in Utrecht. In beide steden heb ik enige plekken waar ik graag afspreek. Ik kan ook naar je toe komen. Het belangrijkste is dat we een plek hebben waar we ongestoord kunnen praten. Natuurlijk is online afspreken ook een prima optie als je zelf een rustige plek hebt waar je vrijuit kan spreken. 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Stuur een email naar info@partemcoaching.nl dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.